Az év elején biztosan te is lelkesen veted magad bele az ötletelésbe, tartalom- és kampánytervezésbe. Ehhez szeretnék most egy kis segítséget adni. Frissítettem a korábban már publikált Zöld Ünnepnapok Naptárát, így most már a mozgó dátumú jeles napokra is időben felkészülhetsz.

Korábban mindig bajlódtam a zöld jeles napokhoz tartozó információk összegyűjtésével,  közben pedig nagyon jó tartalommarketing eszköznek tartom a nemzetközi kampányokban való részvételt.

Így jött az ötlet, hogy talán a többi környezetvédőnek is hasznos lehet egy naptárban összegyűjtve látni az alapinformációkat:

  • Miről szól a zöld jeles nap?
  • Van olyan szervezet, amely alapítóként vagy szervezőként aktív az ünnepnaphoz kapcsolódó események koordinálásában?
  • Van az ünnepnek, az ahhoz kapcsolódó nemzetközi kampánynak önálló oldala?
  • Van olyan magyar nyelvű oldal, ami közvetlenül az ünnepnapról szól, vagy az ahhoz kapcsolódó alapvető tudást összegzi?

Ez mind megtalálod az ingyenesen letölthető PDF-ben.

Mire használhatod ezt a listát?

  1. Év közben egyszerűen és gyorsan megtalálod azokat a témákat, nemzetközi kampányokat, amelyekről érdemes neked is megemlékezned, kommunikálnod.
  2. Könnyen és időben ki tudod válogatni azokat a kampányokat, amelyek a saját környezetvédő tevékenységedhez kapcsolódnak, így aktív részese lehetsz a nemzetközi szemléletformálásnak.

Csak kattints a képre és töltsd le a 29 oldalas PDF-et:


Ha újabb és újabb ötleteket szeretnél kapni környezetvédelmi témájú online kommunikációdhoz, gyere és kövesd a Zöld Tartalom Facebook oldalt!
Ha ennél is komolyabban gondolod, válogass a SZOLGÁLTATÁSOK között!

Hasznosnak találtad? Akkor ajánld ismerőseidnek is!