Tedd láthatóvá zöld tevékenységedet!

Rólam

Burgmann Nóra

Burgmann Nóra

Környezetvédő online tartalom tanácsadó

Környezetvédő személyeknek és szervezeteknek tanítom, hogyan tegyék online láthatóvá, ismertté, szakmailag elismertté és eredményessé zöld tevékenységüket.

 

2014 óta foglalkozom aktívan a környezettudatosság és fenntarthatóság témájával. Azóta folyamatosan kutatom az interneten azokat az érdekes, hasznos környezetvédelmi témájú oldalakat, amelyek hatással lehetnek az életemre és családom mindennapjaira. Az elmúlt években több környezetvédelmi témájú honlapot indítottam útjára és ezek kezelése során a gyakorlatban használom az online tartalommarketing folyamatosan fejlődő megoldásait. Ez alatt a pár év alatt sok elkötelezett környezetvédővel kerültem kapcsolatba, néhányukról már írtam is a Zöld Hősök rovatban. De sajnos azt tapasztaltam, hogy a legtöbb esetben tetteik nem kapnak kellő nyilvánosságot.

Ezen szeretnék változtatni!

Szeretném, ha az online tartalommarketing segítségével egyre többen ismernék meg zöld hőseinket!

Ha te is közéjük tartozol, akkor a Zöld Tartalom oldalon ehhez minden segítséget és biztatást megadok neked. Olyan tudásanyagot, ötleteket és gyakorlati tanácsokat kínálok, amiket gyorsan és egyszerűen tudsz alkalmazni, hogy hamarosan a saját eredményeiden érezd a változást!

Az elmúlt két évben  létrehozott négy környezetvédelmi témájú saját honlapot az ötlet kigondolásától kezdve a domain bejegyzésen és a honlapok folyamatos szerkesztésén át a legutolsó közösségi média bejegyzésekig én készítem. Nagyon szeretek hasznos online tartalmat létrehozni, de megígértem magamnak, hogy egy ideig nem indítok új saját honlapot.

Ezért most már a te online tartalmadat szeretném fejleszteni.