Tedd láthatóvá zöld tevékenységedet!
Rólam
Burgmann Nóra

Burgmann Nóra

Fenntartható weboldalak - nem csak zöldeknek

Környezetvédő személyeknek és szervezeteknek segítek online láthatóvá, szakmailag elismertté és eredményessé tenni zöld tevékenységüket.

 

2014 óta foglalkozom aktívan a környezettudatosság és fenntarthatóság témájával. Azóta folyamatosan kutatom az interneten azokat az érdekes, hasznos környezetvédelmi témájú oldalakat, amelyek hatással lehetnek az életemre és családom mindennapjaira. Az elmúlt években több környezetvédelmi témájú honlapot indítottam útjára és ezek kezelése során a gyakorlatban használom az online tartalommarketing folyamatosan fejlődő megoldásait. Ez alatt a pár év alatt sok elkötelezett környezetvédővel kerültem kapcsolatba, néhányukról már írtam is a Zöld Hősök rovatban. De sajnos azt tapasztaltam, hogy a legtöbb esetben tetteik nem kapnak kellő nyilvánosságot.

Ezen szeretnék változtatni!

Szeretném, ha minden zöld hősünknek lenne saját weboldala!

Ha te is közéjük tartozol, akkor tudod, hogy egy saját weboldal lehetőséget ad arra, hogy megmutasd magad, elérd az embereket és segít eredményesebbé tenni a munkád.

A koábbi években létrehozott négy környezetvédelmi témájú saját honlapot az ötlet kigondolásától kezdve a domain bejegyzésen és a honlapok folyamatos szerkesztésén át a legutolsó közösségi média bejegyzésekig én készítem. Nagyon szeretek hasznos online tartalmat létrehozni, de megígértem magamnak, hogy egy ideig nem indítok új saját honlapot.

Ezért most már a te weboldalad szeretném fejleszteni.